Najem barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav

Najem ali nakup tiskalnika?

Najem tiskalnikov Optiprint vam za povsem fiksno mesečno najemnino zagotovi:

  • barvni tiskalnik ali multifunkcijsko napravo
  • potrebno število barvnih ali črno-belih izpisov
  • Optiprint zalogovnik in/ali kartuše
  • odziven servis
  • rezervne dele tiskalnika
  • prijetno sodelovanje brez drobnega tiska

Naročite brezplačni preizkus storitve in naprave.

Zakaj izbrati Optiprint najem, ne nakupa tiskalnika?

Celovita rešitev

Fiksna mesečna najemnina vključuje napravo, namestitev, odziven servis in podporo, Optiprint zalogovnik in/ali kartuše ter ustrezno število barvnih ali črno-belih izpisov. S popolno storitvijo vas razbremenimo vseh skrbi s tiskanjem.

Brezskrbno barvno tiskanje

Barvno tiskanje je običajno od 5- do 8-krat dražje od črno-belega. Z lastnim razvojem smo ceno barvnega tiskanja izenačili s ceno črno-belega. V vaše poslovanje vračamo barvitost.

Odziven in učinkovit servis

Več kot 95 % servisov zaključimo znotraj delovnega dne, in to po vsej Sloveniji. Z aktivno tehnično ekipo se odzivamo z izjemno hitrostjo in vam zagotavljamo nemoteno poslovanje.

Brezplačen preizkus

Omogočamo vam brezplačen in neobvezujoč preizkus naprave, na osnovi katerega se lahko prepričate o ustreznosti rešitve za vaše poslovanje.

Ekološka rešitev

Zaradi lastnega razvoja naprava porabi, in sicer ne glede na količino tiskanja, samo en set kartuš, zato njihova menjava ni potrebna. Z vsakim novim poslovnim partnerjem zmanjšamo število odpadnih kartuš in tonerjev ter s tem ohranjamo naravo.

Zagotovljen prihranek

Zasnovali smo poslovni model, ki našim poslovnim partnerjem omogoča najboljši pregled nad stroški tiskanja in jih hkrati znižuje – tudi do 80 %. Z Optiprintom poleg denarja privarčujete tudi čas.

Brez pogodbene vezave

Poslovni svet je poln hitrih in nepričakovanih sprememb, ki narekujejo prilagodljivost sprejemanja odločitev. Razumemo smernice poslovanja, zato vam omogočamo pogodbo brez dolgoročne vezave.

Najem barvnih tiskalnikov
in multifunkcijskih naprav

Brezskrbno
barvno tiskanje

Ekološka rešitev
za vsako pisarno

Odzivna in
učinkovita podpora