Naša zgodba

Podjetje Optiprint, d.o.o., smo ustanovili leta 2009, z namenom ustvarjanja cenovno dostopnega in za poslovne uporabnike brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav.

Uspešen poslovni model in posledično vedno večje zanimanje za našo storitev s strani poslovnih uporabnikov iz celotne Slovenije nas je spodbudilo, da smo prek franšizne skupine pokrili celotno Slovenijo. S poslovnim modelom smo trenutno prisotni tudi na Hrvaškem, Bosni in Hercegovini, Srbiji, Romuniji, Avstriji in na Češkem.

Naši poslovni uporabniki so na osnovi dovršenega franšiznega modela deležni enake storitve, ne glede na to, kje se nahajajo in kako je organizirano njihovo poslovanje. Nenehno stremimo k razvoju naprednih načinov tiskanja in k izboljšavi delovnih procesov, ki zaposlenim in franšizojemalcem lajšajo delo, strankam pa nudijo prijaznejšo in cenovno dostopno storitev.

Posledično se lahko ponašamo z izjemno zadovoljnimi uporabniki, ki širijo dobro besedo o nas in s tem pripomorejo k ustvarjanju uspešne zgodbe naše franšizne skupine.

Najem barvnih tiskalnikov
in multifunkcijskih naprav

Brezskrbno
barvno tiskanje

Ekološka rešitev
za vsako pisarno

Odzivna in
učinkovita podpora