Ustvarjamo trende prihodnosti

Zanesljivost

Bili smo prvi, ki smo na slovenskem trgu razvili in vpeljali inovativno rešitev, ki vodi v drastično zniževanje stroškov tiskanja. Zaradi naših večletnih izkušenj in široke franšizne skupine veljamo za zanesljivega poslovnega partnerja. Na osnovi dolgoročne usmerjenosti v ustvarjanje optimalnih rešitev tiskanja omogočamo našim poslovnim uporabnikom kakovostne storitve in izdelke, ki so vedno v koraku s časom.

Pošten odnos in kakovostno partnerstvo

Cenimo in si prizadevamo za medsebojen pošten in kakovosten poslovni odnos do vseh poslovnih partnerjev, ki temelji na zaupanju in etičnosti. S prilagajanjem posameznim uporabnikom in kakovostno storitvijo ustvarjamo ter ohranjamo zadovoljne poslovne partnerje – zaupa nam že več kot 2.500 poslovnih subjektov.

Nenehen razvoj

Stalne izboljšave in sledenje tehnološkemu napredku sta strasti, ki sta v našem podjetju prisotni že od samega začetka. S pomočjo razumevanja potreb naših partnerjev smo ustvarili skupino nadarjenih strokovnjakov, ki si na dnevni ravni prizadevajo za izboljšanje naše storitve in s tem za še boljše uporabniške izkušnje naših partnerjev.

Najem barvnih tiskalnikov
in multifunkcijskih naprav

Brezskrbno
barvno tiskanje

Ekološka rešitev
za vsako pisarno

Odzivna in
učinkovita podpora